Четверг, 28.03.2024, 21:28

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2015 » Ноябрь » 13 » Лечение геморроя мазями. Как выбрать мазь от геморроя?
15:45
Лечение геморроя мазями. Как выбрать мазь от геморроя?

Лечение геморроя мазями

Людина, що страждає від геморою, в першу чергу прагне позбутися симптомів цього захворювання. Сильний свербіж в задньому проході, печіння, відчуття чужорідного тіла день у день заважають вести повноцінне життя, особливо тим, чия робота передбачає постійне сидіння.

Ефективно лікувати геморой і швидко позбутися симптомів допоможе спеціальна мазь. Лікування повинне грунтуватися на конкретній проблемі: комусь допоможе китайська мазь від геморою, комусь потрібно зупинити кровотечу, а для деяких краще підходить знеболююча.

Як вибрати відповідну мазь від геморою? (Как выбрать мазь от геморроя)

Перш, ніж почати лікування, потрібно діагностувати захворювання. Для цього недостатньо тільки знати симптоми, необхідно пройти обстеження. З'ясувати, що причиною дискомфорту є саме геморой і визначити стадію його розвитку допоможе лікар-проктолог. Він же призначить відповідну мазь, оскільки склади лікарських засобів різні і надають різну дію.

Мазі випускають різні виробники. В аптеках є як вітчизняні препарати, так і імпортні, дорожчі. Низька вартість не означає погана якість, кожен намагається лікувати геморой тим, що по кишені.

Лікування геморою мазями досить ефективно, а їх асортимент досить широкий, і всі вони продаються без рецепту. Сказати, яка з них найефективніша мазь від геморою і найкраще допомагає, досить складно. Ось декілька найбільш часто застосовуваних засобів.

  • Гепаринова мазь при геморої - це лікування запалення і зняття симптомів. Володіє антисептичними властивостями. Підходить для вагітних жінок і годуючих мам.
  • Мазь Вишневського допомагає проти зовнішнього геморою. Перед початком лікування рекомендується протягом трьох днів робити на вузли примочки зі слабким розчином марганцівки. Компрес з мазі роблять на ніч і залишають на 12:00.
  • Крем Флемінга - ефективна гомеопатична мазь від геморою на основі натуральних рослинних екстрактів. Має м'яку дію, допомагає полегшити симптоми. Проктозан - засіб з вмістом вісмуту. Знеболює, зупиняє кровотечі і усуває свербіння в задньому проході.
  • Троксевазин. Лікування основної причини виникнення геморою - слабких сусідів. Активна речовина зміцнює стінки ректальних вен, ефективно проти випадіння гемороїдальних вузлів, знімає набряк і усуває дискомфорт.
  • Іхтіолова мазь проти геморою - прискорює загоєння пошкоджених тканин прямої кишки, ефективна проти анальних тріщин. Реліф з печінкою акули добре допомагає при перших проявах захворювання.
  • Китайська мазь ввід геморою (китайская мазь от геморроя) у своєму складі має мускус, що володіє безліччю позитивних властивостей. Китайська мазь зменшує дискомфорт в області заднього проходу, усуває запалення і кровоточивість вузлів, зміцнює стінки судин.
  • Крем проти мішків під очима також допомагає лікувати геморой. Він покращує мікроциркуляцію крові і зменшує запалення.
  • Сірчана мазь. Лікування анальних кровотеч і зняття больового синдрому. Ауробін містить вітаміни, сприяє зміцненню імунітету.
  • Левомеколь. Мазь не має протипоказань, дозволяє лікувати геморой навіть у дітей та вагітних жінок. Має антибактеріальну, регенеруючу, протизапальну дію. Одне з найбільш недорогих засобів.
  • Безорніл - швидке лікування геморою навіть в запущеній стадії. Проктоседил - усуває свербіж і запалення, прискорює регенерацію тканин. Гірудопрокт - в основі препарату екстракт медичної п'явки, сприяє зняттю болю і свербіння. Ескулюс - підвищує тонус судин, нормалізує відтік крові і знімає запалення.
  • Гомеопатичні мазі на основі лікарських трав: кінського каштана, календули, ромашки, обліпихи, деревію ефективні проти геморою.
  • Гепатромбин покращує кровообіг і розріджує кров, ліквідуючи застої в ректальних сплетеннях. Мазь протипоказана людям з гемофілією та геморагічним діатезом.
  • Ультрапрокт і Проктоглівенол надають місцеву знеболювальну дію за рахунок вмісту неоміцину і лідокаїну. Їх рекомендують використовувати курсом і тільки за показаннями лікаря.
  • Метілураціловая мазь допомагає клітинам харчуватися, прискорює загоєння і знімає запалення. Застосовується у вигляді компресу, може викликати легке відчуття печіння.

Рекомендуємо:

 
Крем-мазь от геморроя и варикоза "Сяо Чжи Жуань Гао" Xiao Zhi Ruan Gao, 2 тюбика по 2,5 ml - ПОДРОБНЕЕ
очищает больное место, изгоняет жар, устраняет отеки, останавливает кровотечение, снимает боль. В ряде городов и провинций КНР мазь включена в "Список основных лекарственных препаратов медицинского страхования".
 
 
 
Мазь от геморроя мускусная, 10 мл.- ПОДРОБНЕЕ
1. Активные натуральные компоненты, отсутствие химии. 2. Мягкое воздействие, болеутоляющий эффект, предотвращение отеков. 3. Стойкий продолжительный результат, решение, а не облегчение на время применения.
 
 
 
 
Мускусная паста/мазь от геморроя ХуаТо, 20g - ПОДРОБНЕЕ
геморрой; трещины заднего прохода; экземы заднего прохода; свищ; тромбофлебит геморроидальных вен. Эффективно снимает болевые ощущения, отеки, кровотечения; уменьшает воспаление и сопутствующие субъективные ощущения (зуд, жжение, боль)...
 

Можливо, Вас зацікавлять товари з категорії - Китайские мази

Стаття на цю тему: Как приготовить мазь от геморроя самостоятельно?

Просмотров: 590 | Добавил: Star | Рейтинг: 5.0/1