Четверг, 25.04.2024, 09:17

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2015 » Ноябрь » 13 » Как приготовить мазь от геморроя самостоятельно
16:10
Как приготовить мазь от геморроя самостоятельно

Як приготувати мазь самостійно? (Как приготовить мазь от геморроя самостоятельно)

Лікування геморою можна проводити за допомогою мазей, виготовлених у домашніх умовах. Ось найбільш ефективні рецепти.

Мазь з прополісом. Одну частину прополісу змішують з 10 частинами рослинного масла і томят на водяній бані протягом години, постійно помішуючи. Прополіс має повністю розчинитися в маслі. Засіб зберігається в холодильнику, застосовувати можна кілька разів на день.

Дві столові ложки сухих квіток льнянки засипають у скляну ємність і заливають однією столовою ложкою спирту. Ємність закупорюють і на 4:00 прибирають в тепле темне місце. Потім туди ж додають розтоплене свиняче сало в кількості 10 столових ложок. Отриману суміш поміщають на водяну баню і томят 2,5 години. Мазь проціджують і використовують кілька разів на день. Засіб допомагає не тільки проти геморою, але і дозволяє лікувати інші проблеми зі шкірою.

Сушену календулу заливають горілкою 1: 5 і настоюють десять днів у темному теплому місці. Одну частину отриманої настойки змішують з п'ятьма частинами вершкового масла і томят на водяній бані протягом години. Мазь проціджують і наносять на шкіру навколо ануса.

Будь-яку мазь слід наносити на попередньо очищену і розпарену шкіру. Краще перед цим прийняти теплу ванночку з лікарським відваром або просто підмитися теплою водою з розчином марганцівки.

Перед тим, як почати лікування одним з перерахованих коштів, варто порадитися з лікарем, адже свербіж і кровотеча можуть супроводжувати розвиток багатьох захворювань прямої кишки. Несвоєчасна діагностика і неправильне лікування приведуть до ускладнень, від яких позбавить тільки скальпель хірурга.

Рекомендуємо:

 
Крем-мазь от геморроя и варикоза "Сяо Чжи Жуань Гао" Xiao Zhi Ruan Gao, 2 тюбика по 2,5 ml - ПОДРОБНЕЕ
очищает больное место, изгоняет жар, устраняет отеки, останавливает кровотечение, снимает боль. В ряде городов и провинций КНР мазь включена в "Список основных лекарственных препаратов медицинского страхования".
 
 
 
Мазь от геморроя мускусная, 10 мл.- ПОДРОБНЕЕ
1. Активные натуральные компоненты, отсутствие химии. 2. Мягкое воздействие, болеутоляющий эффект, предотвращение отеков. 3. Стойкий продолжительный результат, решение, а не облегчение на время применения.
 
 
 
 
Мускусная паста/мазь от геморроя ХуаТо, 20g - ПОДРОБНЕЕ
геморрой; трещины заднего прохода; экземы заднего прохода; свищ; тромбофлебит геморроидальных вен. Эффективно снимает болевые ощущения, отеки, кровотечения; уменьшает воспаление и сопутствующие субъективные ощущения (зуд, жжение, боль)...
 

Можливо, Вас зацікавлять товари з категорії - Китайские мази

Стаття на цю тему: Лечение геморроя мазями. Как выбрать мазь от геморроя?

Просмотров: 416 | Добавил: Star | Рейтинг: 5.0/1